Zoeken

Marokko opnieuw genoemd als topbestemming (ranking)

4 september 2024 - 18:00 - Marokko

©

Marokko is met vier steden in de top 10, een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor Franse vakantiegangers in september, volgens een ranglijst van vliegticketvergelijker Kayak.

Kayak heeft een speciale selectie samengesteld voor Franse reizigers, met de 15 beste internationale bestemmingen om in september naartoe te gaan. Deze lijst houdt rekening met lokale festiviteiten, landschappen en de laatste warme dagen voordat de herfst begint.

Lees ook: Marokkaanse stad scoort hoog als meest betaalbare bestemming

Volgens de reiswebsite is Marokko de ideale plek voor een vakantie in september. Het koninkrijk staat op de achtste plaats in de top 15 en biedt een breed scala aan ervaringen in vier belangrijke steden: Marrakech, Fez, Ouarzazate en Essaouira. "Stad, strand, gastronomie, erfgoed en geschiedenis... Marokko is de perfecte combinatie voor een vakantie in september", aldus de reisexperts.

"Van de medina van Marrakech met zijn bedwelmende geuren, de oude stad van Fez met zijn majestueuze paleizen, Ouarzazate aan de rand van de Sahara met zijn roodstenen architectuur, tot Essaouira met zijn meeuwen... je zult je in een andere wereld wanen en volop herinneringen maken," aldus de website. Bovendien begint het in Marrakech in september af te koelen, waardoor het aangenamer is om de souks en historische monumenten te bezoeken.

Lees ook: Noord-Marokko loopt leeg na zomerse drukte

Reizigers die naar de ’rode stad’ Marrakech willen, kunnen volgens de website profiteren van een gemiddelde hotelprijs van 68 euro per nacht en een gemiddelde temperatuur van 26°C in september.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team