Zoeken

Moulay Hassan ontmoet Palestijnse kinderen in Tetouan (video)

25 augustus 2024 - 10:30 - Wereld

©

Op bevel van Koning Mohammed VI heeft Kroonprins Moulay Hassan vrijdag in het Koninklijk Paleis in Tetouan kinderen uit Jeruzalem ontvangen. Deze kinderen nemen deel aan de 15e editie van de zomerkampen, georganiseerd door het Bayt Mal Al-Quds Acharif Agentschap.

Deze editie, genaamd "Yacoub Al-Mansour Almohade", vindt plaats van 9 tot 26 augustus en biedt, net als voorgaande edities, voordelen aan 50 meisjes en jongens uit Jeruzalem in de leeftijd van 11 tot 14 jaar, vergezeld door 5 begeleiders, eveneens afkomstig uit de Heilige Stad.

Lees ook: Prins Moulay Hassan, ster op social media

De activiteiten van de vijftiende editie van de zomerkampen omvatten educatieve reizen, wedstrijden, animatie en recreatie, evenals culturele bezoeken samen met Marokkaanse kinderen.

Bij deze gelegenheid boden de kinderen uit Jeruzalem Kroonprins Moulay Hassan een aandenken aan. Vervolgens poseerde de Kroonprins voor een foto met de kinderen en hun begeleiders. De kinderen uit Jeruzalem werden daarna uitgenodigd voor een receptie georganiseerd door Koning Mohammed VI en voorgezeten door Kroonprins Moulay Hassan.

Sinds de start in 2008 heeft het zomerkamp programma van het Bayt Mal Al-Quds Acharif Agentschap in totaal 750 kinderen uit Jeruzalem, samen met 75 begeleiders, in staat gesteld Marokko te bezoeken.

Lees ook: Moulay Hassan vervangt vader bij lancering gigantisch waterproject (video)

Naast het zomerkamp in Marokko heeft het agentschap begin augustus in Jeruzalem het programma "Zomerscholen" gelanceerd, ten voordele van 4000 kinderen uit de Heilige Stad, verspreid over 17 scholen en clubs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team