Zoeken

Noussair Mazraoui week na hartoperatie terug op het veld

20 oktober 2024 - 23:00 - Sport

©

Goed nieuws voor Noussair Mazraoui en Manchester United: de Marokkaanse verdediger is terug op het trainingsveld. Mazraoui onderging vorige week een hartoperatie na een hartritmestoornis, maar lijkt sneller dan verwacht te herstellen. Hij trainde donderdag alweer mee met de selectie van Manchester United.

De 26-jarige Atlas Leeuw werd tijdens de wedstrijd tegen Aston Villa (0-0) in de rust gewisseld vanwege hartklachten. Na onderzoek bleek een operatie noodzakelijk. Er werd aanvankelijk gevreesd voor een lange afwezigheid, maar Noussair Mazraoui lijkt nu alweer fit genoeg om aan te sluiten bij de groepstraining.

Lees ook: Harde klap voor Marokko: Noussair Mazraoui aan hart geopereerd

"Mazraoui werd in de rust van onze wedstrijd tegen Aston Villa gewisseld vanwege ziekte, maar is nu terug op de training", meldt Manchester United op de clubwebsite.

Lees ook: Zakaria Aboukhlal en Noussair Mazraoui samen in Mekka voor Hadj

De snelle terugkeer van Mazraoui is goed nieuws voor Manchester United, dat een moeizame start van het seizoen kent. De club staat momenteel veertiende in de Premier League. Mazraoui miste door zijn hartritmestoornis ook de interlandperiode met Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team