Zoeken

PSG houdt vast aan Achraf Hakimi met nieuw contract

25 september 2024 - 16:20 - Sport

©

De Marokkaanse rechtsback Achraf Hakimi, die onlangs tot vice-aanvoerder van Paris Saint-Germain werd benoemd, lijkt zijn contract bij de club te gaan verlengen. Er zijn gesprekken gaande om dit mogelijk te maken.

Achraf Hakimi (25) heeft momenteel een contract tot 2026 bij PSG, maar zou dit dus kunnen verlengen. Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano ziet PSG de Marokkaanse verdediger als een belangrijke speler voor de lange termijn en werkt de club aan een nieuw contract voor hem. Het onderwerp werd in juli al eens besproken. De Marokkaanse international heeft in principe ingestemd met een contractverlenging, zo meldde RMC Sport eerder.

Lees ook: Achraf Hakimi, de joker van PSG

De Atlas Leeuw is in de loop der tijd uitgegroeid tot een onmisbare schakel bij PSG. Als derde speler met de meeste dienstjaren in de Parijse selectie, na Marquinhos en Presnel Kimpembe, neemt hij graag verantwoordelijkheid. Nu PSG "zich in een fase van wederopbouw bevindt en actief op zoek is naar nieuwe leiders en opkomende stemmen, positioneert de voormalige Real Madrid-speler zich als een van de invloedrijke figuren in deze nieuwe, jongere en minder ervaren kleedkamer", merkte Le Parisien op. Hakimi droeg de aanvoerdersband tijdens de eerste speeldag in Le Havre (1-4) en is bezig aan zijn vierde seizoen bij de club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team