Zoeken

Royal Air Maroc hervat rechtstreekse vlucht vanuit Casablanca

6 augustus 2024 - 23:50 - Marokko

©

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc pakt de draad weer op en hervat de directe verbinding tussen Casablanca en Peking. Deze route werd in januari 2020 gelanceerd, maar moest worden opgeschort vanwege de Covid-19-pandemie.

In een persbericht kondigt Royal Air Maroc aan dat vanaf 20 januari 2025 drie keer per week tussen de internationale luchthavens van Peking en Casablanca zal worden gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met Boeing 787-9 Dreamliner-toestellen, met een capaciteit van 302 stoelen, waarvan 26 in Business Class.

Lees ook: Royal Air Maroc breidt uit met nieuwe route

De vliegtuigen vertrekken elke maandag, donderdag en zaterdag om 15:15 uur (lokale tijd) en landen de volgende dag om 10:50 uur op de internationale luchthaven van Peking. De terugvluchten vertrekken op dinsdag, vrijdag en zondag om 12:50 uur uit Peking en arriveren om 20:15 uur in Casablanca.

Hamid Addou, CEO van Royal Air Maroc, toont zich verheugd over de hervatting van de eerste directe route tussen Marokko en China. "De Casablanca-Peking route is vooral gericht op de ontwikkeling van het Marokkaanse toerisme, aangezien 80% van het verkeer op deze route naar verwachting uit buitenlandse toeristen zal bestaan. [...] Deze langverwachte verbinding zal ook de economische en commerciële betrekkingen tussen beide landen verder versterken," aldus Addou.

Lees ook: Royal Air Maroc breidt uit met Dreamliners en A330 NEO’s

De luchtvaartmaatschappij moedigt klanten aan om hun tickets te boeken via de website, callcenters, verkoopkantoren of bij reisbureaus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team