Zoeken

Hiba Abouk openhartig over moeilijke scheiding met Achraf Hakimi

5 oktober 2024 - 19:40 - Sport

©

De Spaanse actrice Hiba Abouk heeft zich tijdens de première van het programma "MasterChef Celebrity 9" uitgelaten over haar relatie met de Marokkaanse voetballer Achraf Hakimi en de impact ervan op haar acteercarrière.

Hiba Abouk is gewoonlijk heel terughoudend over haar privéleven, maar nu onthulde ze hoe haar huwelijk met de PSG-verdediger haar carrière heeft beïnvloed. Ze vertelde dat ze haar acteerwerk in Spanje moest opgeven nadat ze met Achraf Hakimi en hun twee jonge kinderen naar Parijs was verhuisd.

Lees ook: Achraf Hakimi onthult details over scheiding met Hiba Abouk

Een andere deelnemer aan het programma, Francis Lorenzo, vroeg haar hoe ze met deze grote verandering in haar leven was omgegaan. "Je trouwt en dan stop je met acteren?", vroeg hij. "Ik ben er niet mee gestopt, maar door de kinderen, het vele reizen en hem volgen, ben ik er een beetje van verwijderd geraakt... maar goed, ik wilde me vooral richten op mijn kinderen en een gezin stichten", antwoordde de actrice.

Lees ook: Hiba Abouk en Achraf Hakimi samen gespot met kinderen in Madrid

"En hoe gaat het nu met je, heb je je leven weer op orde?", vroeg Lorenzo, verwijzend naar haar veelbesproken scheiding en de beschuldiging van verkrachting aan het adres van Hakimi. "Nou, we zijn er nog steeds mee bezig. Het is niet makkelijk", aldus Hiba Abouk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team