Zoeken

Vermiste Mohamed, chauffeur van Olympische sterren, teruggevonden

3 september 2024 - 17:10 - Sport

©

Mohamed El Aiyate, die tijdens de Olympische Spelen in Parijs als chauffeur van beroemdheden werkte en eerder kandidaat was bij de verkiezingen in de Oise, is op 1 september weer thuisgekomen.

El Aiyate, die sinds 23 augustus vermist was, bleek plotseling weer op zijn woning teruggekeerd. Deze periode van onzekerheid heeft een einde gevonden na een intensieve zoektocht door de autoriteiten.

Lees ook: Marokkaanse international Yahia Attiat-Allah verdwenen

De 57-jarige chauffeur van onder anderen Zinédine Zidane en prins Fayçal van Jordanië, was sinds 23 augustus spoorloos. Bij zijn appartement werden zijn sleutel, telefoon en auto aangetroffen, en de deur stond open. In de woning werd ook een brief gevonden waarin El Aiyate zijn gevoelens van malaise uitte. Dit leidde tot grote bezorgdheid bij zijn familie, die de politie inschakelde. Het parket opende een onderzoek naar zijn vermissing, dat werd overgedragen aan de gendarmerie van Auneuil. Volgens de procureur van Beauvais, Frédéric Trinh, waren El Aiyate’s diabetes en de bezorgdheid over zijn mentale toestand redenen voor een uitgebreide zoektocht.

Lees ook: Zorgwekkende verdwijning Mohamed El Aiyate

Op 1 september bleek El Aiyate weer in zijn woning te zijn aangekomen, meldt Courrier Picard. Procureur Trinh bevestigde het nieuws, maar gaf geen verdere details over zijn terugkeer. Mylène Bapaume, een vriendin en medekandidaat van El Aiyate bij de verkiezingen van 2022 en 2024, uitte haar opluchting. Ze gaf aan geen verdere informatie te hebben over wat er precies is gebeurd, maar benadrukte dat het belangrijkste was dat El Aiyate weer veilig thuis was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team