Zoeken

Marokko-Lesotho: waar en wanneer de wedstrijd zien?

9 september 2024 - 12:10 - Sport

©

Na de overtuigende 4-1 overwinning op Gabon, nemen de Atlas Leeuwen het maandag 9 september 2024 op tegen Lesotho in de kwalificatieronde voor de Afrika Cup 2025. Maar waar en hoe kun je deze wedstrijd live volgen?

Bondscoach Walid Regragui is druk bezig met de voorbereidingen voor de wedstrijd tegen Lesotho. Hij gaf zondag een persconferentie in het Grote Stadion van Agadir, waar hij de laatste details besprak. Na de persconferentie vond er een open training van het Marokkaans elftal plaats, waar fotografen welkom waren.

Lees ook: Marokko begint Afrika Cup-kwalificatie met daverende zege

Mogelijk zal Regragui enkele wijzigingen aanbrengen in de opstelling voor de wedstrijd tegen Lesotho. El Kaabi zou in de basis kunnen starten, en ook Youssef En-Nesyri, die de wedstrijd tegen Gabon miste, Oualid El Hajjam en Adam Aznou zouden kunnen spelen.

Lees ook: Hakim Ziyech op weg naar historisch record

De wedstrijd tussen Marokko en Lesotho, dat zijn eerste wedstrijd met 3-1 verloor van de Centraal-Afrikaanse Republiek, vindt plaats op maandag 9 september om 20.00 uur in het Adrar-stadion in Agadir. Deze wedstrijd is live te volgen op de Marokkaanse zender Arryadia en wordt ook uitgezonden door beIN Sports HD.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team