Zoeken

Wedstrijd Marokko-Egypte: om hoe laat en op welke zender?

8 augustus 2024 - 13:50 - Sport

©

De droom van de Marokkaanse olympische voetbalploeg om goud te winnen is voorbij. Na een 2-1 nederlaag tegen Spanje in de halve finale op maandag, zullen Atlas Leeuwen nu strijden om de bronzen medaille tegen Egypte.

De wedstrijd tussen Marokko en Egypte voor de derde plek vindt plaats op donderdag om 16.00 uur (Marokkaanse tijd) in het Stade de La Beaujoire in Nantes.

Lees ook: Marokko mikt op olympisch brons

Ondanks een vroege voorsprong dankzij een benutte penalty van Soufiane Rahimi, wisten de Spanjaarden de halve finalewedstrijd in de tweede helft te kantelen met doelpunten van Fermin Lopez en Juanlu Sanchez.

Coach Tarik Sektioui heeft ondanks de teleurstelling, zijn spelers opgeroepen om zich te herpakken en te vechten voor de bronzen medaille. "We zullen leren van deze nederlaag en alles geven om op het podium te eindigen," verklaarde hij.

Lees ook: Tarik Sektioui: "Marokko verloor halve finale door eigen fouten"

De wedstrijd tussen Marokko en Egypte belooft een spannende strijd te worden, gezien de historische rivaliteit tussen beide landen in het voetbal, waar Marokko over het algemeen de overhand heeft.

De wedstrijd is live te volgen op de zenders Arryadia, BeIN Sports 1, Eurosport en France 3.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team