Zoeken

WK-futsalduel Marokko-Tadzjikistan: waar en wanneer te zien?

16 september 2024 - 08:00 - Sport

©

Het Marokkaanse futsalteam begint zijn WK-avontuur tegen Tadzjikistan. Maar wanneer en op welke zend kan men de wedstrijd live volgen?

Marokko neemt het op maandag 16 september op tegen Tadzjikistan in de eerste wedstrijd van Groep E. Het Marokkaanse team is er helemaal klaar voor. "We zijn volledig voorbereid op het WK. We hebben ons bijna drie maanden voorbereid op dit evenement", verzekerde Soufiane Borite in een verklaring aan de website van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF). Hij beseft de omvang van de taak die het Marokkaanse team te wachten staat.

Lees ook: Marokkaans futsalteam klaar voor WK-strijd in Oezbekistan (video)

"De eerste wedstrijd is de sleutel die ons de weg zal wijzen gedurende dit wereldkampioenschap", aldus Borite, eraan toevoegend dat Tadzjikistan "geen gemakkelijke tegenstander" is. "We proberen samen met onze coach Hicham Dguig hun zwakke en sterke punten te identificeren, en we zijn optimistisch voor deze eerste wedstrijd", vervolgde de jonge speler, die vanwege een blessure niet zal spelen. Hij voelde pijn in zijn dijbeen en de medische staf adviseerde hem om de eerste wedstrijd niet te spelen om klaar te zijn voor de tweede wedstrijd.

Lees ook: Marokko zet Spanje op zijn plek in futsal-revanche (video)

De wedstrijd tussen Marokko en Tadzjikistan is maandag 16 september om 16.00 uur (Marokkaanse tijd) live te volgen op de zender Arryadia. Na deze wedstrijd nemen de Atlas Leeuwen het op 19 september op tegen Panama en op 22 september tegen Portugal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team