Zoeken

Wedstrijd Marokko-Portugal: waar en wanneer te zien?

21 september 2024 - 23:50 - Sport

©

Het Marokkaans zaalvoetbalelftal heeft zich al geplaatst voor de achtste finales van het WK Futsal. Maar de spelers zijn nog niet klaar: zondag nemen ze het op tegen titelverdediger Portugal in een spannende strijd om de eerste plaats in Groep E.

Beide teams hebben hun ticket voor de volgende ronde al veiliggesteld, maar de koppositie in de groep is nog steeds een felbegeerde prijs. De winnaar van deze wedstrijd krijgt namelijk een gunstigere loting in de knock-outfase.

Lees ook: Portugal vreest Marokko in cruciaal WK-duel

De Portugese bondscoach, Jorge Braz, is zich bewust van de uitdaging: "De wedstrijd wordt niet makkelijk, ook al zijn beide teams al geplaatst voor de volgende ronde," zei hij tijdens een persconferentie. Hij herinnerde aan de vorige WK-ontmoeting, die eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Lees ook: Marokko klaar voor clash met Portugal op WK

De wedstrijd tussen Marokko en Portugal wordt zondag 22 september live uitgezonden op Arryadia (TNT) om 13:30 uur Marokkaanse tijd, of 14:30 uur in België en Nederland. Wie liever online kijkt, kan de wedstrijd streamen via Fifa+ of l’Équipe TV.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team