Zoeken

Achraf Hakimi zet journalist op zijn plek

26 augustus 2024 - 17:10 - Sport

©

Achraf Hakimi, de Marokkaanse rechtsback van Paris Saint-Germain en vriend van Kylian Mbappé, weigerde na de 6-0 overwinning op Montpellier in te gaan op vragen over de vergelijking tussen het huidige PSG en het team met Mbappé.

"Nee... Jullie zoeken problemen, ik wil daar niet over praten," antwoordde Achraf Hakimi kortaf toen journalisten hem vroegen of het huidige PSG beter is dan de versie met Mbappé. Met een brede glimlach ontweek hij de vraag en focuste hij zich op de prestatie van het team.

Lees ook: Achraf Hakimi boos op Marokkaanse fans na overwinning op Argentinië

De Marokkaanse international toonde zich verheugd over de ruime zege en benadrukte dat het resultaat voortkwam uit een collectieve inspanning. "We speelden met een goede offensieve efficiëntie en veel comfort. Het team heeft nieuwe en jonge spelers, en iedereen werkt samen met een teamgeest. We hebben laten zien dat we mooie dingen kunnen bereiken."

Lees ook: Luis Enrique zoekt vervanger voor Achraf Hakimi

Achraf Hakimi zelf speelde een belangrijke rol in de wedstrijd met een doelpunt en een assist. Enkele weken geleden behaalde hij met het Marokkaanse Olympische team een historische bronzen medaille op de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team