Zoeken

Casablanca viert ’Grootste bruiloft ter wereld’

2 oktober 2024 - 10:30 - Marokko

©

Op 7 december 2024 vindt in het Mohammed V sportcomplex in Casablanca een uniek evenement plaats: ’De Grootste Bruiloft ter Wereld’. Dit spektakel dompelt het publiek onder in de rijke Marokkaanse tradities met een grootschalige viering van een traditionele bruiloft.

Het evenement neemt het publiek mee langs alle belangrijke momenten van een Marokkaanse bruiloft, van de henna-ceremonie tot de kleurrijke traditionele kleding en de betoverende chaabi-muziek. Het publiek wordt symbolisch verdeeld in ’familie van de bruid’ en ’familie van de bruidegom’ en neemt actief deel aan de festiviteiten. Zo mag het publiek meebeslissen over de hoogte van de bruidsschat, de huwelijkscadeaus en de keuze van het orkest.

Lees ook: Marokkaanse bruiloften: tot 100.000 dirham per uur voor Arabische sterren

’De Grootste Bruiloft ter Wereld’ belooft een authentieke ervaring te worden, met hoogwaardige optredens die de verschillende fases van een Marokkaanse bruiloft tot leven brengen. Bekende negafa’s zullen aanwezig zijn en muzikale intermezzo’s worden verzorgd door gerenommeerde artiesten. Het spektakel is tevens een eerbetoon aan de culturele diversiteit van Marokko, met aandacht voor de specifieke gebruiken in de verschillende regio’s van het koninkrijk. De presentatie is in handen van de getalenteerde Rabie Kati.

Lees ook: Commando’s voorkomen ongewenste foto’s op Marokkaanse bruiloften

Het publiek is niet alleen toeschouwer, maar ook deelnemer aan het evenement. Iedereen wordt aangemoedigd om traditionele Marokkaanse kleding te dragen, wat zorgt voor een extra vleugje authenticiteit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team