Zoeken

Emotioneel bericht Marokkaans futsalteam na uitschakeling op WK

1 oktober 2024 - 13:00 - Sport

©

De Marokkaanse zaalvoetbalploeg heeft na de 3-1 nederlaag tegen Brazilië in de kwartfinale van het WK futsal een emotioneel bericht gedeeld met hun fans. Hoewel ze hoopten de halve finale te halen en mee te strijden om de wereldtitel, moesten ze hun meerdere erkennen in de vijfvoudig wereldkampioen Brazilië.

Lees ook: Marokko’s WK-droom spat uiteen tegen Brazilië

Speler Soufiane El Mesrar uitte zijn spijt: "We bieden onze excuses aan het Marokkaanse publiek. We hebben alles gegeven wat we konden. Vandaag was duidelijk dat we de geblesseerde spelers misten. We konden het tempo van het Braziliaanse team bijbenen, maar we konden hun vele doelpunten niet beantwoorden. Ik hoop dat de supporters ons vergeven, we hebben alles gegeven."

Ook Anas Al Ayyanne betuigde zijn spijt: "We bedanken de Marokkaanse supporters en vragen hen om ons te excuseren. Vandaag stonden we voor de grootste uitdaging van ons leven, maar het lot heeft anders beslist. We waren de betere ploeg in de wedstrijd en speelden beter dan het Braziliaanse team, maar het geluk was niet aan onze zijde. Nu richten we ons op het volgende WK."

Lees ook: Structurele problemen blootgelegd na nederlaag Marokko tegen Portugal

Soufiane Charraoui erkende de superioriteit van Brazilië, dat vanaf het begin van het toernooi indruk maakte. "Brazilië is het beste team ter wereld en we hebben ons goed voorbereid. Alle spelers hebben hun uiterste best gedaan en op 100% van hun talent gespeeld," benadrukte hij, met de belofte dat hij en zijn teamgenoten hard zullen blijven werken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team