Zoeken

Hakim Ziyech: geruchten over vertrek bij Marokkaans elftal

10 juni 2024 - 20:30 - Sport

©

In tegenstelling tot geruchten op sociale media, heeft Hakim Ziyech de Marokkaanse selectie niet verlaten. De sterspeler van Galatasaray was woedend na zijn wissel in de 64e minuut tegen Zambia, maar is wel aanwezig bij de trainingen en de voorbereiding op de wedstrijd tegen Congo dinsdag in Agadir.

Beelden van de training van de Atlas Leeuwen tonen Ziyech duidelijk aanwezig. De Atlas Leeuw is vrolijk en grapt op de video’s op Instagram zelfs met teamgenoot Brahim Diaz, met wie hij volgens de media in conflict zou zijn. De geruchten over zijn vertrek uit de selectie blijken dus onjuist.

Lees ook: Hakim Ziyech’s schokkende reactie na wissel tegen Zambia (video)

Hakim Ziyech was zichtbaar teleurgesteld toen hij tegen Zambia werd gewisseld, en gooide zijn schoenen en scheenbeschermers op de grond. Bondscoach Walid Regragui verdedigde zijn beslissing na afloop van de wedstrijd. "Hakim heeft deze week met lichte blessures getraind," legde hij uit. "Daarom wilde ik geen risico nemen."

Lees ook: Walid Regragui en Hakim Ziyech onder vuur

De bondscoach benadrukte ook dat hij de frustratie van Ziyech begrijpt. "Het is goed dat spelers boos zijn als ze worden gewisseld," zei hij. "Hakim is een competitievlieger. Ik neem de beslissingen, en ik wil ze beschermen. Ik heb spelers op de bank die de klus ook kunnen klaren. Er zullen geen problemen zijn met Hakim, want hij weet wat ik wil, en hetzelfde geldt voor Youssef. Ik kan je vertellen dat Boufal in Qatar boos het veld verliet en tegen de paal trapte, en niemand zei toen wat."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team