Zoeken

Spanningen tussen Hakim Ziyech en Galatasaray lopen op

4 oktober 2024 - 11:20 - Sport

©

Hakim Ziyech lijkt eerder te vertrekken bij de Turkse club Galatasaray dan verwacht. Spanningen tussen de Atlas Leeuw en de club zouden zijn vertrek kunnen bespoedigen.

Turkse media melden dat de clubleiding van Galatasaray heeft besloten om afscheid te nemen van Ziyech. De reden hiervoor is de gespannen relatie tussen de Marokkaanse sterspeler en de club.

Lees ook: Moeilijke tijden voor Hakim Ziyech

Trainer Okan Buruk was niet tevreden over Ziyech’s prestaties en zette hem op de bank tijdens de wedstrijd tegen Young Boys uit Zwitserland, eind augustus in de voorronde van de Champions League. Ziyech was ontevreden over deze beslissing en verwijderde daarop alle foto’s met Galatasaray van zijn sociale media-accounts, waarmee hij zijn wens om te vertrekken kenbaar maakte. Sindsdien is de relatie tussen Ziyech en Buruk verslechterd. De trainer van Galatasaray heeft de Marokkaanse aanvaller uit zijn plannen geschrapt en hem niet opgesteld in de wedstrijden van de Europa League.

Lees ook: Hakim Ziyech haal hard uit naar Marokkaanse regering

Volgens de Turkse krant NTV Spor overweegt Galatasaray om in de komende winterstop afscheid te nemen van Ziyech. De club is niet langer van plan om de clausule te activeren die zijn contract automatisch met een seizoen verlengt "als hij 50% van de wedstrijden speelt". De Marokkaanse international herstelt momenteel van een spierscheuring in zijn rechterknie, opgelopen tijdens de wedstrijd tegen Lesotho in de kwalificatie voor de Afrika Cup 2025.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team