Zoeken

Terugkeer Achraf Hakimi naar Real Madrid onmogelijk

12 oktober 2024 - 08:00 - Sport

©

Paris Saint-Germain staat op het punt om de toekomst van Achraf Hakimi veilig te stellen. Real Madrid droomde van een terugkeer van het jeugdproduct als vervanger van Dani Carvajal, maar die optie lijkt nu van de baan.

De Marokkaanse vleugelverdediger, die zijn opleiding genoot bij Real Madrid, is in vergevorderde onderhandelingen met PSG om zijn contract te verlengen tot 2030.

Lees ook: Achraf Hakimi verrast Cardi B met geschenk

Achraf Hakimi kwam in 2021 naar Parijs en is uitgegroeid tot een belangrijke speler. Zijn vertrek, aanvankelijk gepland voor 2026, is niet langer aan de orde. PSG, dat deze zomer Kylian Mbappé verloor, wil stabiliteit en belangrijke spelers behouden. Hakimi, inmiddels een van de aanvoerders, is een grote troef voor de club, zowel sportief als symbolisch. De aanvoerder van Marokko speelt een belangrijke rol in de uitstraling van PSG in de Arabische wereld.

Het nieuwe contract, dat vier jaar langer zou duren, zou Hakimi ongeveer 10 miljoen euro netto per seizoen opleveren, hetzelfde als zijn huidige salaris, meldt El Mundo Deportivo. De 25-jarige Atlas Leeuw zou daarmee tot zijn 31e aan PSG verbonden zijn.

Lees ook: Hiba Abouk openhartig over moeilijke scheiding met Achraf Hakimi

Vorig seizoen speelde Achraf Hakimi 39 wedstrijden en scoorde hij 5 keer. Dit seizoen speelde hij al vijf keer in de Ligue 1 en twee keer in de Champions League, met één doelpunt in de competitie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team