Zoeken

Hakim Ziyech: Ajax terug in beeld

31 augustus 2024 - 20:00 - Sport

©

Het lijkt erop dat Hakim Ziyech weer terugkeert naar zijn oude liefde Ajax. Na een teleurstellende periode bij Chelsea en een wisselvallig seizoen bij Galatasaray, zou de Marokkaanse international kunnen terugkeren naar de Amsterdamse club waar hij ooit schitterde.

Hakim Ziyech was een belangrijke speler bij Ajax voordat hij in 2019 naar Chelsea vertrok. In Londen verliep zijn avontuur niet zoals gehoopt. Na drie tegenvallende seizoenen probeerde hij zijn carrière nieuw leven in te blazen bij Galatasaray in Turkije.

Lees ook: Coach Galatasaray eist vertrek Hakim Ziyech

Hoewel hij daar aanvankelijk goed presteerde met 8 goals en 4 assists in 23 wedstrijden, lijkt zijn tijd in Turkije nu al ten einde te komen. Ziyech zat tijdens de laatste wedstrijd op de bank en heeft duidelijk niet het vertrouwen van zijn trainer. Dit heeft hem ertoe aangezet om een snel vertrek te overwegen, meldt Footmercato.

Ook de leiding van Ajax zou graag zien dat hun voormalige sterspeler terugkeert. Maar voordat ze concreet kunnen handelen, moet Ajax eerst enkele spelers verkopen.

Lees ook: Moeilijke tijden voor Hakim Ziyech

Saoedi-Arabië, waar Ziyech erg populair is, blijft ook een mogelijkheid. Maar voorlopig lijkt de Marokkaanse international deze optie af te wijzen, waarschijnlijk omdat hij denkt dat hij nog steeds op hoog niveau kan presteren voordat hij voor het grote geld naar Saoedi-Arabië gaat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team