Zoeken

Walid Regragui haalt uit naar Marokkaanse supporters

16 oktober 2024 - 22:10 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft zich kritisch uitgelaten over het gedrag van sommige Marokkaanse supporters tijdens de wedstrijd tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek. Hij is ontevreden over de manier waarop verdediger Jamal Harkass werd bejegend.

Jamal Harkass, die speelt voor Wydad Athletic Club, werd tijdens de wedstrijd in het Stadion van Oujda uitgefloten door een deel van het publiek. Regragui benadrukte dat dergelijk gedrag niet in het belang van het nationale team is. Hij riep supporters op om alle spelers te steunen, ongeacht hun clubachtergrond.

Lees ook: Bondscoach Centraal-Afrika haalt uit naar Sofyan Amrabat

"Wanneer een speler het nationale shirt draagt, vertegenwoordigt hij alle Marokkanen", aldus Regragui. "We moeten alle problemen die te maken hebben met clubloyaliteit overstijgen." Hij benadrukte het belang van steun en aanmoediging voor nieuwe spelers zoals Harkass, die tijd nodig hebben om zich aan te passen en te integreren in het team.

Lees ook: Jamal Harkass: "Ik heb de droom van mijn overleden moeder vervuld"

Walid Regragui verzekerde dat de technische staf alles in het werk stelt om alle spelers de nodige ondersteuning te bieden. Hij waarschuwde dat het uitfluiten van spelers een negatieve impact kan hebben op hun prestaties en zelfvertrouwen. Hij deed een beroep op de supporters om hun negatieve energie om te zetten in positieve energie om het nationale team te steunen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team