Zoeken

Walid Regragui kampt met luxeprobleem

22 augustus 2024 - 16:20 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui heeft een luxeprobleem in aanloop naar de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup 2025. Marokko neemt het op tegen Gabon en Lesotho, maar de keuze voor de linksbackpositie blijkt een lastige puzzel.

Op 28 augustus maakt Regragui zijn selectie bekend, maar de vraag is wie hij kiest als linksback. Noussair Mazraoui, Zakaria El Ouahdi, Adam Aznou, Yahya Attiat-Allah en Mohamed Chibi zijn allemaal kanshebbers, elk met hun eigen kwaliteiten.

Lees ook: Walid Regragui houdt vast aan Hakim Ziyech ondanks kritiek

Mazraoui, de nieuwe aanwinst van Manchester United, brengt een schat aan ervaring op Europees niveau met zich mee. El Ouahdi, sterspeler bij het Belgische Genk, beschikt over zowel offensieve als defensieve kwaliteiten en maakte indruk tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Ook het jonge talent Aznou van Bayern München zou in de smaak vallen bij Regragui.

Lees ook: Volgende wedstrijden Marokko: Walid Regragui’s hoofdbreker

Attiat-Allah wordt gezien als een betrouwbare kracht en zou een belangrijke rol kunnen spelen op de linksbackpositie. Daarnaast is er Chibi, de rechtsback van Pyramids FC die ook op links uit de voeten kan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team