Zoeken

Wedstrijd Marokko-Centraal-Afrika: om hoe laat en op welke zenders live kijken?

15 oktober 2024 - 12:10 - Sport

©

Marokko staat dinsdagavond opnieuw tegenover de Centraal-Afrikaanse Republiek. Na de klinkende 5-0 overwinning van afgelopen zaterdag willen de Atlas Leeuwen hun dominantie bevestigen in deze wedstrijd voor de vierde speeldag van de kwalificatie voor de Afrika Cup 2025.

Ondanks de ruime zege ziet bondscoach Walid Regragui nog verbeterpunten, met name in de manier waarop zijn team de wedstrijden afsluit. "Het managen van de slotfase is een punt dat me niet bevalt in dit soort wedstrijden. We moeten de intensiteit van de eerste helft gedurende de hele wedstrijd vasthouden om een echt geduchte tegenstander te blijven", zei hij na afloop van de wedstrijd zaterdag.

Lees ook: Oud-international vol lof over Azzedine Ounahi na glansrol

Voor deze tweede ontmoeting zal Regragui naar verwachting zijn basiself wijzigen. Er worden veranderingen verwacht om speeltijd te geven aan de nieuw opgeroepen spelers, maar ook om blessures op te vangen, met name die van Yassine Bounou en Nayef Aguerd. De afwezigheid van Aguerd zou de 18-jarige Abdelhamid Aït Boudlal in staat kunnen stellen zijn debuut te maken in het nationaal elftal.

Ook andere nieuwe gezichten zouden hun opwachting kunnen maken, zoals Reda Belahyane, verdedigende middenvelder van Hellas Verona, en Osame Sahraoui, linksbuiten van LOSC Lille, die wordt beschouwd als een van de grootste talenten van de Ligue 1 en dus van het Marokkaans elftal.

De Atlas Leeuwen gaan vol vertrouwen deze returnwedstrijd tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in. Net als afgelopen zaterdag zal het publiek in groten getale aanwezig zijn in het Stadion van Oujda.

Lees ook: Walid Regragui niet blij ondanks ruime zege Marokko

De wedstrijd begint dinsdag 15 oktober om 20.00 uur (Marokkaanse tijd) en 21.00 uur in Europa (Nederland, België) en wordt gespeeld in Oujda. De wedstrijd is live te zien op Arryadia TNT. Ook is de wedstrijd te streamen via BeIn 4 Arabic en BeIn Sport 1.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team