Zoeken

Marokko stuurt arts naar geblesseerde Brahim Diaz

22 september 2024 - 12:10 - Sport

©

De Spaans-Marokkaanse aanvaller van Real Madrid, Brahim Diaz, kampt met een spierblessure in zijn rechterbeen. De Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) maakt zich zorgen en heeft de teamarts van het Marokkaans elftal ter plaatse gestuurd.

Dr. Christophe Baudot, de arts van het Marokkaans elftal, heeft de taak gekregen om de blessure van Diaz nauwlettend te volgen, in samenwerking met de medische staf van Real Madrid. Hij zal de nodige medische ondersteuning bieden om het herstel van de Atlas Leeuw te bespoedigen en ervoor te zorgen dat hij zo snel mogelijk weer fit op het veld staat.

Lees ook: Brahim Diaz geblesseerd, Marokko verliest belangrijkste troef

Brahim Diaz, die in de basis stond tegen Real Sociedad op zaterdag 14 september, moest al na 23 minuten het veld verlaten met een blessure aan zijn rechterdijbeen. De volgende dag bevestigde Real Madrid de blessure in een verklaring: "Na de onderzoeken die vandaag zijn uitgevoerd door de medische dienst van Real Madrid bij onze speler Brahim Diaz, is een blessure aan de lange adductor van zijn rechterbeen vastgesteld."

Lees ook: Walid Regragui openlijk over situatie Brahim Diaz

De club gaf geen details over hoe lang de Marokkaanse international uit de roulatie zal zijn. De blessure zou Diaz mogelijk twee maanden aan de kant kunnen houden. Een flinke tegenvaller voor zowel Marokko als Real Madrid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team