Zoeken

Walid Regragui voor lastige puzzel in Marokkaanse defensie

18 september 2024 - 14:40 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui staat voor een nieuwe uitdaging. Verdediger Chadi Riad is geblesseerd en zal drie maanden niet kunnen spelen. Dit betekent dat Regragui op zoek moet naar een vervanger voor de aankomende kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup 2025.

Tijdens de recente wedstrijden tegen Gabon en Lesotho koos Walid Regragui voor Yunis Abdelhamid (36) van Saint-Étienne en Abdelkabir Abqar van Deportivo Alavés. Maar hun prestaties lijken hem niet helemaal te hebben overtuigd.

Lees ook: Marokko heeft een nieuwe ster: Adam Aznou

Voor de komende wedstrijden tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in oktober overweegt Regragui daarom andere opties. Mogelijk krijgen Mehdi Boukamir, die indruk maakte tijdens de Olympische Spelen in Parijs, of Ayman El Wafi van het Zwitserse Lugano een kans.

Lees ook: Walid Regragui trots op keuze Osame Sahraoui

Ook Samy Mmaee van Dinamo Zagreb en Jawad El Yamiq van Al Wehda maken kans op een terugkeer in de nationale selectie. Het is duidelijk dat Regragui alle opties zorgvuldig afweegt om de Marokkaanse defensie zo sterk mogelijk voor de dag te laten komen in de belangrijke kwalificatiewedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team