Zoeken

Younes Smaili vs Tayfun Özcan op Glory Collision 7

12 september 2024 - 22:10 - Sport

©

De langverwachte confrontatie tussen kickboksers Tayfun Özcan en Younes Smaili vindt eindelijk plaats op zaterdag 7 december tijdens Glory Collision 7 in het Gelredome in Arnhem.

Özcan en Smaili hebben elkaar in het verleden al regelmatig verbaal uitgedaagd, wat de verwachtingen voor dit gevecht alleen maar heeft vergroot. Özcan noemde Smaili ooit een "opgever", waarop Smaili reageerde door te zeggen dat Özcan hem geen pijn kon doen. Nu krijgen ze de kans om dit in de ring te bewijzen.

Lees ook: Glory-baas: "Jamal Ben Saddik is te onvoorspelbaar"

Oorspronkelijk zouden de twee vechters al op 12 oktober tegenover elkaar staan bij Enfusion, maar dat gevecht werd afgelast omdat beiden een contract aangeboden kregen bij Glory. Zowel Özcan als Smaili maakte dit jaar een succesvol debuut bij Glory, met overwinningen op respectievelijk Majid Amarouche en James Condé.

Lees ook: Droomgevecht: Beztati vs Kwasi in Rotterdam

Özcan, met een indrukwekkend record van 87 overwinningen, heeft al eerder aangegeven graag tegen lichtgewicht wereldkampioen Tyjani Beztati te willen vechten. Maar eerst wacht hem dus een ’catchgevecht’ tegen Smaili in de 75 kilogram-categorie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team