Zoeken

Dit zijn de komende wedstrijden van het Marokkaans elftal

24 september 2024 - 15:30 - Sport

©

Het Marokkaanse voetbalelftal staat voor twee belangrijke wedstrijden tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup.

De wedstrijden, die meetellen voor de derde en vierde speeldag van de kwalificatie voor de Afrika Cup 2025 in Marokko, zullen plaatsvinden in het sportcomplex van Oujda op 12 en 15 oktober.

Lees ook: Walid Regragui voor lastige puzzel in Marokkaanse defensie

De Atlas Leeuwen, die momenteel aan de leiding staan in Groep B met twee overwinningen, gaan deze confrontaties in met de ambitie om hun positie te versterken en een stap dichter bij de eindfase te komen. De ploeg van Walid Regragui versloeg eerder Gabon met 4-1 en Lesotho met 1-0.

De Centraal-Afrikaanse Republiek zal proberen om deze twee wedstrijden te gebruiken om terug te komen in de competitie. De Fauves de Bas-Oubangui, momenteel tweede in de groep, hebben evenveel punten als Gabon dankzij een overwinning en een nederlaag.

Lees ook: Hakim Ziyech riskeert zijn plaats in Marokkaanse selectie na Palestina-steun

Het Marokkaans elftal moet het vertrouwde Stadion van Agadir verlaten en zal spelen in het stadion van Oujda. Bovendien zal het team kampen met verschillende afwezigen, waaronder Brahim Diaz, en onzekerheden over de te volgen strategie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team